Zoekt u een bedrijfsauto inkoop bedrijf?

Een bedrijfsauto inkoop bedrijf dat een bod wil doen op uw bedrijfsauto en de bedrijfswagen van u overneemt?
Misschien gaat u met uw bedrijf stoppen, het inkrimpen, of het wagenpark vernieuwen. Dit zijn allemaal goede redenen om van een of meerdere bedrijfsauto’s af te willen.

Bedrijfsauto inkoop

Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij een goede prijs bieden bij elke bedrijfsauto inkoop transactie. Op dezelfde wijze als we ook de particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsauto. Neemt u vandaag nog contact op met onze bedrijfsauto inkoop afdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

Hoe werkt bedrijfsauto inkoop bij ons

bedrijfsauto inkoop, bedrijfswagen inkoperHet aanbieden van uw bedrijfsauto, bestelwagen of stationcar aan Bedrijfsauto Inkoop Company is gemakkelijk en efficiënt.

  • U belt naar 085-76 00 144 en bespreekt uw situatie en uw wensen met een van onze inkopers. Op basis van uw informatie over uw bedrijfswagen ontvangt u van Bedrijfsauto Inkoop Company een indicatiebod.
  • Indien dat bod u aanstaat komen we gratis bij u langs. Bij de bezichtiging op locatie komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod.
    We maken dan een afspraak met u om de bedrijfsauto op te halen op een plaats, datum en tijdstip die u schikken.
  • Bij het afhalen van de wagen wordt deze ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, en u ontvangt contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo makkelijk en snel kan uw bedrijfsauto verkopen zijn!

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Aanmelden voor bedrijfsautoinkoop

Wilt u een bod van een bedrijfsauto inkoop bedrijf ontvangen op een of meerdere van uw voertuigen, dan kunt u deze aanmelden via de telefoon. Een nog snellere manier is om uw voertuig(en) vrijblijvend online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van de wagen(s) al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om verdere details met u te bespreken.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400