Uw bedrijfsauto verkopen

bedrijfsauto verkopen, bedrijfswagen verkopenOverweegt u een andere bedrijfsauto aan te schaffen en wilt u van de huidige af?

Zoekt u een bedrijf dat geld biedt voor uw huidige bedrijfswagen? Dan bent u op de goede website.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfsvoertuig. Op dezelfde wijze als we ook de particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsvoertuigen. Ook hebben we expertise op het gebied van inkoop van schadeauto’s, bestelbussen en andere bedrijfsauto’s met schade. Neemt u vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

Bedrijfsauto met defect of mankement?

Niet alleen voor een bedrijfsauto met of zonder carrosserieschade krijgt u van ons een bod, ook voor een auto, bus of vrachtwagen met een een defect of mankement, bijvoorbeeld een defecte motor of versnellingsbak, brand- of waterschade, of een ander defect. Dit is geen probleem. Met schade en defecten kunt u ook uw bedrijfsauto verkopen. Ook dan kunt u uw bedrijfsauto aanmelden voor een bod, en om deze te laten ophalen in heel Nederland.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Uw bedrijfsauto verkopen, hoe werkt dat

Het aanbieden van uw vrachtwagen, bestelbus of bestelauto aan Bedrijfsauto Inkoop Company is efficiënt en gemakkelijk.

    • U belt met een van onze inkopers op 085-76 00 144 en bespreekt uw situatie en wensen met betrekking tot de bedrijfsauto die u wilt verkopen.
    • Op basis van uw informatie over uw bedrijfswagen ontvangt u van Bedrijfsauto Inkoop Company een indicatie bod.
    • Indien dat bod u bevalt komen we bij u langs, gratis. We komen dan bij de bezichtiging op locatie tot een gezamenlijk overeengekomen bod.
    • Daarna maken we een afspraak met u over het ophalen van de bedrijfsauto: op een plaats, datum en tijdstip die u passen.
    • Bij het afhalen van de bedrijfsauto wordt deze ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct contant het afgesproken bedrag van de chauffeur, en u krijgt ook meteen de meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, die tevens de wegenbelasting stopt.

Zo makkelijk en snel kan uw bedrijfsauto verkopen zijn!

Bedrijfsauto aanmelden

Wilt u een bedrijfsauto verkopen, of misschien wel meer dan één, dan kunt u deze aanmelden via de telefoon. Een nog snellere manier is om uw bedrijfsauto vrijblijvend online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van uw auto al in ons systeem. We bellen u terug en kunnen dan tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs met u te bespreken.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400