Uw bedrijfsauto’s aanbieden voor verkoop

bedrijfsauto's aanbiedenWilt u van een of meerdere bedrijfsauto’s af zonder ze in te ruilen bij aanschaf van een andere? Wilt u een bedrijfsauto verkopen zonder ermee te adverteren? U zoekt een inkoper die geld biedt voor uw bedrijfsauto? Dan bent u op de juiste plaats. U kunt uw bedrijfsauto’s aanbieden voor verkoop, bij ons team van Bedrijfsauto Inkoop Company.

Met onze jarenlange expertise en uitgebreide kunnen we u een goede prijs bieden voor uw bedrijfswagens. Op dezelfde manier als we ook de particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsvoertuigen. We hebben ook ervaring met inkoop van schadeauto’s, bestelbussen en andere bedrijfsauto’s met schade. Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden om bedrijfsauto’s aan te bieden voor verkoop.

 

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Hoe gaat dat, uw bedrijfsauto’s aanbieden

Uw bedrijfsauto’s aanbieden bij Bedrijfsauto Inkoop Company is efficiënt en gemakkelijk.
Er zijn twee mogelijkheden:

  • U belt met een van onze inkopers op 085-76 00 144 en bespreekt uw situatie en wensen met betrekking tot de bedrijfsauto die u wilt verkopen.
  • Of u vult het online aanmeldformulier op deze website in. Het is geheel vrijblijvend, gratis, en makkelijk. Als u het formulier invult en verstuurt hebben we de basisgegevens van uw bedrijfsauto al in ons systeem staan wanneer we u terugbellen.

Daarna gaat het als volgt:

  1. Op basis van uw informatie over uw bedrijfsvoertuig(en) ontvangt u van Bedrijfsauto Inkoop Company een indicatie bod.
  2. Als dat bod u aanstaat komen we langs bij u, gratis. We komen dan bij de bezichtiging op locatie tot een gezamenlijk overeengekomen bod.
  3. Daarna maken we met u een afspraak over het ophalen van de bedrijfsauto: op een plaats, datum en tijdstip die u passen.
  4. Bij het afhalen wordt de wagen ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct de meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, die tevens de wegenbelasting stopt. En uiteraard ook meteen contant het afgesproken bedrag. Dit ontvangt u uit handen van de chauffeur die de wagen bij u ophaalt.

Zo makkelijk en snel kan uw bedrijfsauto’s aanbieden dus zijn! En zo gemakkelijk en snel kan de verkoop geregeld zijn!

Wacht niet langer, begin vandaag met uw bedrijfsauto’s aanbieden

Vul het online formulier in om uw bedrijfsauto’s bij ons aan te bieden, of bel ons op 085-76 00 144.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400