bedrijfswagen aanmelden

bedrijfswagen aanmelden online of telefonisch

Bedrijfswagen aanmelden

Aanmelden

Uw bedrijfswagen vrijblijvend online aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.


Vul uw tellerstand in:

Naam

Telefoonnummer

Wat doen wij na ontvangst van uw online aanmelding?

Na aanmelding staat uw wagen al bij ons in het systeem en worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW.

We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om de benodigde aanvullende gegevens met u door te nemen en doen direct een bod op uw bedrijfsvoertuig.

Dit is een marktconform bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. We kijken dan samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen.

Het enige wat u hoeft te doen, is online het aanmeldformulier in te vullen en binnen 24 uur weet u wat u voor uw auto, truck, vrachtwagen of bus kunt krijgen en wanneer deze kan worden opgehaald. U krijgt een eerlijk bod voor uw voertuig en de verdere afhandeling is in betrouwbare handen.

Wij zijn u graag van dienst!

Bedrijfswagen aanmelden om te verkopen

Gaat u stoppen met uw bedrijf en wilt u daarom van een of meerdere bedrijfswagens, vrachtwagens of bestelbussen af? Of misschien is het wagenpark van uw bedrijf aan verversing toe en wilt u daarom een of meerdere vrachtwagens weg doen. Goede redenen om een of enkele bedrijfsvoertuigen te willen verkopen.

Schade bedrijfswagen aanmelden om te verkopen

Uw bedrijfswagen heeft schade en u wilt er zo snel en goed mogelijk van af. Bedrijfsauto Inkoop Scheffer koopt dagelijks schadeauto’s in door heel Nederland. Uw bedrijfswagen met schade verkopen aan Bedrijfsauto Inkoop Company Nederland gaat eenvoudig en snel. U meld uw bedrijfswagen telefonisch of via het online aanmeldformulier bij ons aan, en op basis daarvan doet Bedrijfsauto Inkoop Company een reëel bod.

Defecte bedrijfswagen aanmelden om te verkopen

Heeft u een truck of bedrijfswagen met kapotte transmissie, een bedrijfswagen waarvan de koppakking kapot is, een wagen met waterschade of brandschade, of u heeft een bestelauto of -bus waarvan de distributieriem gebroken is? Dat zijn allemaal defecten die nogal prijzig zijn om te laten repareren. Vooral als de bedrijfswagen al wat ouder is, kan het zo zijn dat de reparatie te duur is in verhouding tot de waarde van de wagen, en dat u deze liever verkoopt en een andere aanschaft.