Zoekt u een bedrijfswagen inkoop bedrijf?

Een bedrijfswagen inkoop bedrijf dat een bod wil doen op uw bedrijfswagen en deze van u overneemt?
Misschien gaat u met uw bedrijf stoppen, het inkrimpen, of het wagenpark vernieuwen. Dit zijn allemaal goede redenen om een of meerdere bedrijfswagens weg te willen doen.

Bedrijfswagen inkoop

Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij een goede prijs bieden bij elke bedrijfswagen inkoop transactie. Op dezelfde wijze als we ook de particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfswagen. Neemt u vandaag nog contact op met onze bedrijfswagen inkoop afdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Hoe werkt bedrijfswagen inkoop bij ons

bedrijfswagen inkoopHet aanbieden van uw bedrijfswagen, vrachtwagen, bestelauto of stationcar aan Bedrijfsauto Inkoop Company is gemakkelijk en efficiënt.

  • U belt naar 085-76 00 144 en bespreekt uw situatie en uw wensen met een van onze bedrijfswagen inkopers. Op basis van uw informatie over uw voertuig ontvangt u van Bedrijfsauto Inkoop Company een indicatiebod.
  • Indien dat bod u aanstaat komen we gratis bij u langs. Bij de bezichtiging op locatie komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod voor uw bedrijfswagen.
    We maken dan een afspraak met u om de bedrijfsauto op te halen op een plaats, datum en tijdstip die u schikken.
  • Bij het afhalen van het voertuig wordt deze ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, en u ontvangt contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo makkelijk en snel kan uw bedrijfswagen verkopen zijn!

Aanmelden voor bedrijfswageninkoop

Wilt u een bod van een bedrijfswagen inkoop bedrijf op een of meerdere bedrijfsvoertuigen, dan kunt u deze aanmelden via de telefoon. Een nog snellere manier is om uw bedrijfsauto vrijblijvend online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van de wagen al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om meer details met u door te nemen.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400