Een bedrijfswagen met brandschade, wat nu?

bedrijfswagen met brandschade verkopenBrand in een voertuig kan ontstaan door een aanrijding, door kortsluiting of door lekkende vloeistoffen. In elke wagen zitten veel brandbare zaken. De brandstof natuurlijk, maar ook bekabeling, de banden en materialen in het interieur. Hierdoor kan een brand zich snel verspreiden.
Als u een bedrijfswagen met brandschade heeft, zal de schade waarschijnlijk aanzienlijk zijn. Als de motor brand had, of het interieur is verbrand, dan blijft er al gauw niet veel van uw wagen over, en zullen de reparatiekosten hoog zijn. Als reparatie al mogelijk is, want het kan ook betekenen dat het voertuig total loss is.

De restwaarde van uw bedrijfswagen met brandschade

Een voertuig dat total loss is heeft nog wel een restwaarde, en daarom kunt u een bedrijfswagen met brandschade verkopen. We doen graag een bod op uw bedrijfswagen, al is deze technisch of financieel total loss door brandschade.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Uw bedrijfswagen met brandschade verkopen – hoe werkt het bij ons

Wij kopen auto’s met schade, en bedrijfsvoertuigen met schade, dus ook een bedrijfwagen met brandschade verkopen aan ons is mogelijk. Ook die komt in aanmerking voor een bod. Vul het online aanmeldformulier in en we bellen u terug.

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met brandschade verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met brandschade verkopen en er nog geld voor krijgen

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400