Reparatiekosten bij defect motormanagement

bedrijfswagen met defect motormanagement verkopenAls een motormanagement defect raakt kunnen er vervelende storingen optreden. Indien het kapotte motormanagement vervangen moet worden zijn er een aantal elektronische componenten nodig, een ECU of een motormanagement-computerset. De vervanging kan al snel vele honderden of wel zo’n 1000 Euro gaan kosten. Niet alleen de onderdelen zijn duur, u moet ook nog rekenen op de monteursuren van de garage die aan u berekend zullen worden.

Reparatiekosten te hoog? Het alternatief: uw bedrijfswagen met defect motormanagement verkopen

Zit u met een wagen met defect motormanagement en vindt u de reparatie of vervanging ervan te duur? Zijn de reparatiekosten niet in verhouding tot de waarde van uw auto? Dan kunt u uw bedrijfswagen met defect motormanagement verkopen.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Een betere mogelijkheid: uw bedrijfswagen met defect motormanagement verkopen

Wij kopen auto’s en bedrijfswagens met defecten en schade, dus ook uw wagen met defect motormanagement komt in aanmerking.
Wanneer u contact met ons opneemt en de gegevens van uw voertuig aan ons doorgeeft, en daarbij vermeldt dat het motormanagement defect is, dan krijgt u van ons een reëel bod voor uw voertuig. De wagen is misschien een blok aan uw been, een bedrijfsvoertuig dat stilstaat en dat niet meer gerepareerd zal worden, daar wilt u vanaf. Bel ons of vul het online aanmeldformulier in.

Uw bedrijfswagen met defect motormanagement verkopen – hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met defect motormanagement verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met defect motormanagement verkopen en er nog geld voor krijgen.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400