Een bedrijfswagen met kapotte distributieriem, wat nu?

Wanneer de distributieriem van uw voertuig gebroken is kunt u voor aanzienlijke kosten komen te staan. Door het breken van de distributieriem kan de wagen kleine tot grote schade hebben opgelopen.

De schade bij een kapotte distributieriem

bedrijfswagen met gebroken distributieriem verkopenWanneer de riem breekt als de motor stationair draait of bij het starten van de motor, kan de schade meevallen. Dan is de schade misschien gerepareerd door vervanging van de distributieriem, de waterpomp en de spanrollen. Toch moet er ook dan worden vastgesteld of er geen beschadigingen zijn die later kunnen opspelen.

Het kan ook erger zijn. Als er kleppen krom geworden zijn, of afgebroken, of als er een gat in een zuiger is gekomen. Dit hangt vooral af van de motorconstructie en van de snelheid waarmee gereden werd toen de distributieriem brak. Bij een diesel is er maar een kleine ruimte tussen de kleppen en de zuiger. Als dan de distributieriem breekt zal de zuiger de kleppen raken. De kleppen, de nokkenas en de zuigers kunnen beschadigd zijn. Zo erg dat het motorblok niet meer gerepareerd kan worden. Zoals gezegd, de schade kan variëren, maar in het slechtste geval is de hele motor van uw bedrijfsvoertuig total loss geraakt, een grote aanslag op uw portemonnee.

Liever de bedrijfswagen met gebroken distributieriem verkopen?

Heeft u een bedrijfsvoertuig met gebroken distributieriem en wilt u ervan af, bel ons dan. Wij kopen auto’s, we kopen ook voertuigen met schade en defecten. Uw bedrijfswagen staat alleen maar geld te kosten als deze niet meer gerepareerd wordt, want de wegenbelasting en de verzekering lopen gewoon door, al kunt u het voertuig niet meer gebruiken. Uw wagen is nog geld waard, u kunt uw bedrijfswagen met gebroken distributieriem verkopen.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Uw bedrijfswagen met gebroken distributieriem verkopen – hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met gebroken distributieriem verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De wagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met gebroken distributieriem verkopen en er nog geld voor krijgen.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400

bedrijfswagen met gebroken distributieriem verkopen