Bedrijfswagen met kapotte airbag?

Wanneer er iets met de airbags van een auto aan de hand is, dan zijn de kosten van een reparatie al gauw hoog. Eén of meer nieuwe airbags en gordelspanners kan een behoorlijk kostenplaatje opleveren. Ook als de airbags gereset of vervangen moeten worden kan het in de papieren lopen, dit is een dure klus. Zelfs als aan de auto zelf technisch gesproken verder niks mankeert.

Wat te doen met uw bedrijfswagen met kapotte airbag

bedrijfswagen met kapotte airbag verkopenDe reparatiekosten voor uw voertuig met kapotte airbag kunnen aanzienlijk zijn. Misschien zijn ze wel zo hoog dat u de kosten niet kunt of wilt betalen, of dat u het niet meer de moeite waard vindt om de wagen te laten herstellen, omdat deze dat geld niet meer waard is.

Heeft u een bedrijfswagen met kapotte airbag en wilt u er van af, bel ons dan op. Wij kopen auto’s, bedrijfsauto’s met schade, auto’s met defecten en ook auto’s met kapotte airbag. Uw bedrijfswagen met kapotte airbag staat waarschijnlijk alleen maar geld te kosten als u de airbag niet laat repareren en zeker als er niet meer in gereden wordt, want de wegenbelasting en de kosten voor de verzekering lopen gewoon door.
Maar het voertuig is nog wel geld waard! We doen graag een bod op uw bedrijfswagen, al is deze technisch niet meer in orde. U kunt uw bedrijfswagen met kapotte airbag verkopen.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Uw bedrijfswagen met kapotte airbag verkopen – hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met kapotte airbag verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met kapotte airbag verkopen en er nog geld voor krijgen

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400

bedrijfswagen met kapotte airbag verkopen