Automatische versnellingsbak defect?

Door de werking van een automatische versnellingsbak komt er vuil in de transmissie-olie. Het vuil hecht zich aan de onderdelen van de automaat en veroorzaakt zo schade aan de bak. De versnellingsbak gaat storingen vertonen uiteindelijk zal de automaat defect zijn of helemaal niet meer werken. Dit kan een oorzaak zijn als de automaat kapot is gegaan.

Deze problemen zouden kunnen optreden:

 • Weigeren van de automaatbak
 • Vermogensverlies dat veroorzaakt wordt door oliekanaalverstoppingen
 • Meer brandstofverbruik
 • Slecht schakelen
 • Klappen in de versnelling bij kickdown
 • Slippen van de koppeling
 • Schommelend toerental
bedrijfswagen met kapotte automaat verkopen

Als uw automaat bak kapot is en gerepareerd moet worden kunnen de kosten hoog oplopen; tot duizenden Euro’s.
Het reviseren van een automatische versnellingsbak is ook nooit goedkoop: een volledige revisie komt algauw op duizenden Euro’s.
 Sterker nog: Als het voertuig al op leeftijd is, dan is het nog maar de vraag of een complete revisie nog rendabel is!

Wat te doen met uw wagen met defecte automaat?

Het is begrijpelijk dat u de kosten voor een reparatie van de automatische versnellingsbak of de prijs voor een revisie erg hoog vindt, en deze niet kunt of wilt betalen. Bovendien moeten deze kosten wel in verhouding blijven met de waarde van het voertuig. Maar als dit geen goede optie is, is er een andere mogelijkheid, u kunt de bedrijfswagen met kapotte automaat verkopen.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Een betere mogelijkheid: uw bedrijfswagen met kapotte automaat verkopen

Wanneer u contact met ons opneemt en de gegevens van uw auto aan ons doorgeeft, en daarbij vermeldt dat de automatische versnellingsbak defect is, dan krijgt u van ons een reëel bod voor uw voertuig. De wagen is misschien een blok aan uw been, een auto met kapotte automaat, die stilstaat en die niet meer gerepareerd zal worden, daar wilt u vanaf. Bel ons of vul het online aanmeldformulier in.

Uw bedrijfswagen met kapotte automaat verkopen – hoe werkt het bij ons

 1. Vandaag uw bedrijfswagen met kapotte automaat verkopen

  Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

 2. Taxatie op locatie

  Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

 3. Online vrijwaren en contant afrekenen

  De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met kapotte automaat verkopen en er nog geld voor krijgen

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400

bedrijfswagen met kapotte automaat verkopen