De katalysator kapot, wat nu?

bedrijfswagen met kapotte katalysator verkopenDe katalysator is een onderdeel van het uitlaatkanaal. De katalysator levert er een bijdrage aan het omzetten van schadelijke stoffen in minder schadelijke stoffen.
Hoe beter het verbrandingsproces is, hoe meer brandstof er verbrand wordt en hoe minder de motor nog milieubelastende stoffen produceert. Het is belangrijk dat het verbrandingsproces geoptimaliseerd is om zo te zorgen voor een zo laag mogelijke milieubelasting en gezondheidsbelasting. Daarna komt het optimaliseren van de restgassen aan bod, en dat is waar de katalysator zijn werk moet doen.

Als de katalysator van uw voertuig kapot is

Wanneer u met een bedrijfswagen met kapotte katalysator zit komt u mogelijk voor hoge reparatiekosten te staan. Een nieuwe katalysator kost algauw honderden Euro’s. Daar bovenop komen dan ook nog kosten voor de- en montage, de manuren van de garage moeten tenslotte ook betaald worden.

Uw bedrijfswagen met kapotte katalysator verkopen

Als u een wagen heeft met kapotte katalysator en u vindt de reparatie te duur, dan is er de mogelijkheid om het voertuig te verkopen. Wij kopen auto’s en bedrijfswagens met schade, mankementen en defecten, dus ook uw bedrijfswagen met kapotte katalysator verkopen aan ons is mogelijk.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Wanneer u contact met ons opneemt en de gegevens van uw voertuig aan ons doorgeeft, en daarbij vermeldt dat de katalysator defect is, dan krijgt u van ons een reëel bod voor uw voertuig. De wagen is misschien een blok aan uw been, een bedrijfsvoertuig dat stilstaat en dat niet meer gerepareerd zal worden, daar wilt u vanaf. Bel ons of vul het online aanmeldformulier in.

Uw bedrijfswagen met kapotte katalysator verkopen – hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met kapotte katalysator verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met kapotte katalysator verkopen en er nog geld voor krijgen.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400