Zit u met een kapotte koppakking in een bedrijfsvoertuig?

De koppakking is de afdichting tussen het motorblok en de cilinderkop. Het doel ervan is het vormen van een vloeistofdichte en gasdichte afdichting.
Vervangen van de kapotte koppakking is in theorie best wel eenvoudig, maar het kost, vooral bij nieuwere wagens, wel behoorlijk wat tijd. Of er kan andere schade zijn die het gevolg is van de lekke koppakking.

De bedrijfswagen met kapotte koppakking repareren of verkopen

De kosten voor een reparatie zijn bij een kapotte koppakking dan ook behoorlijk. Het is een fikse reparatie en de kosten bestaan voor het grootste deel uit arbeidsloon. De koppakking zelf kost niet enorm veel, maar het werk wat de garage eraan moet doen kost wel veel tijd, en dus geld.
Mocht het zo zijn dat de koppakking kapot is doordat deze verbrand is, dan kan het nog erger zijn. Dit komt meestal doordat de motor te heet is geworden, wat weer veroorzaakt kan zijn door een defect in het koelsysteem. Dit kan komen door een radiateur die niet meer op volle capaciteit kan koelen, door te weinig koelvloeistof, door een kapotte ventilator of door een kapotte waterpomp. Als een van deze problemen de oorzaak is, dan kunnen er dus nog meer defecten zijn en kan het ook zo zijn dat er nog meer reparaties nodig zijn.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Een betere mogelijkheid: uw bedrijfswagen met kapotte koppakking verkopen.

We begrijpen het als u de kosten voor reparatie van de voertuig met kapotte koppakking erg hoog vindt, en kunnen ons voorstellen dat u deze wellicht niet kunt of wilt betalen, vooral als de wagen al wat ouder is. De reparatiekosten moeten natuurlijk wel in verhouding blijven met de waarde van het voertuig.
Als u contact met ons opneemt en enkele gegevens over uw bedrijfswagen aan ons doorgeeft (vermeld daarbij even dat de koppakking kapot, verbrand of lek is), dan krijgt u van ons een marktconform bod voor uw wagen. Het voertuig met kapotte koppakking hoeft dan geen blok aan uw been meer te zijn. Een auto die stilstaat en niet meer gerepareerd zal worden, daar wilt u vanaf. Bel ons of vul het formulier in, en verkoop uw auto met kapotte koppakking vandaag nog.

bedrijfswagen met kapotte koppakking verkopen

Wij kopen auto’s en bedrijfswagens met defecten en schade, dus ook uw wagen met kpaotte koppakking komt in aanmerking.
Wanneer u contact met ons opneemt en de gegevens van uw voertuig aan ons doorgeeft, en daarbij vermeldt dat de koppakking kapot is, dan krijgt u van ons een marktconform bod voor uw voertuig. De wagen is misschien een blok aan uw been, een bedrijfsvoertuig dat stilstaat en dat niet meer gerepareerd zal worden, daar wilt u vanaf. Bel ons of vul het online aanmeldformulier in.

Uw bedrijfswagen met kapotte koppakking verkopen – hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met kapotte koppakking verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met kapotte koppakking verkopen en er nog geld voor krijgen.

bedrijfswagen met kapotte koppakking verkopen

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

bedrijfswagen met kapotte koppakking verkopen

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400

bedrijfswagen met kapotte koppakking verkopen