Als de motor van uw bedrijfsvoertuig defect is

bedrijfswagen met kapotte motor verkopenWat de oorzaak ervan ook mag zijn, u leest dit waarschijnlijk omdat u een bedrijfswagen met kapotte motor heeft, en het is ook erg waarschijnlijk dat de kosten voor reparatie of vervanging van de motor niet gering zullen zijn.
Vooral bij oudere wagens die niet meer zoveel waard zijn, is het al snel niet de moeite waard, noch de kosten om de kapotte motor te laten repareren of vervangen. De waarde van het voertuig weegt dan niet op tegen de kosten die ermee gemoeid zijn.

Liever de bedrijfswagen met kapotte motor verkopen?

Heeft u een bedrijfsvoertuig met kapotte motor, een vrachtwagen, bestelbus, auto, en wilt u ervan af, bel ons dan. Wij kopen auto’s met schade en defecten, ook auto’s met kapotte motor. Uw bedrijfswagen staat anders alleen maar geld te kosten, want de wegenbelasting en de verzekering lopen gewoon door, al kunt u het voertuig niet meer gebruiken. Uw wagen is nog geld waard, al is de motor kapot.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Een betere mogelijkheid: uw bedrijfswagen met kapotte motor verkopen

Wanneer u contact met ons opneemt en de gegevens van uw voertuig aan ons doorgeeft, en daarbij vermeldt dat de motor defect is of schade heeft, dan krijgt u van ons een reëel bod voor uw voertuig. De wagen is misschien een blok aan uw been, een bedrijfsvoertuig dat stilstaat en dat niet meer gerepareerd zal worden, daar wilt u vanaf. Bel ons of vul het online aanmeldformulier in.

Uw bedrijfswagen met kapotte motor verkopen – hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met kapotte motor verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met kapotte motor verkopen en er nog geld voor krijgen.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400