Hoe weet u of u met een wagen met kapotte turbo zit

bedrijfswagen met kapotte turbo verkopenDe voornaamste oorzaken voor een kapotte turbo zijn verstopping, luchtrestrictie, gaslekkage en beschadiging van de turbo zelf. Als de smering en de afdichting van de schoepenas van de turbo niet in orde zijn, kan er een probleem ontstaan met de oliedruk. En als de turbo draait zonder oliedruk, al is het maar gedurende een paar seconden, dan kan er schade ontstaan.
Er kan ook schade aan de turbo van uw voertuig zijn door een verstopt roetfilter, of door oude/vervuilde motorolie. Als de turbo niet meer goed werkt kunt u dit merken doordat het motorvermogen wegvalt. De wagen reageert dan langzamer op het gas, het brandstofverbruik wordt hoger en er kan een storing in het motormanagementsysteem optreden.

Wat kost de reparatie van een voertuig met kapotte turbo

De kosten voor vervanging van een turbo kunnen behoorlijk oplopen. Een turbo kost algauw honderden Euro’s. Er zullen waarschijnlijk nog andere onderdelen nodig zijn ook, en dan komen de uren voor montage er nog bij. Om de turbo goed te kunnen bereiken kan het zijn dat er een aantal andere motor- en andere onderdelen moeten worden gedemonteerd, tot en met de aandrijfas aan toe. Uiteindelijk kan de reparatie dus tot enkele duizenden Euro’s gaan kosten.

Uw bedrijfswagen met kapotte turbo verkopen

We kunnen ons heel goed indenken dat u zo’n reparatie aan de kapotte turbo niet wilt of kunt betalen, omdat u dit gewoon te duur vindt. In dat geval kunt u de bedrijfswagen met kapotte turbo verkopen. Als u contact met ons opneemt en de gegevens van uw auto aan ons doorgeeft, en daarbij vermeldt dat de turbo kapot is, dan krijgt u van ons een reëel bod. De wagen is misschien een blok aan uw been geworden, omdat deze stilstaat en niet meer gerepareerd zal worden. Daar wilt u vanaf.

Uw bedrijfswagen met kapotte turbo verkopen – hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met kapotte turbo verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met kapotte turbo verkopen en er nog geld voor krijgen.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400

bedrijfswagen met kapotte turbo verkopen