Auto met kapotte versnellingsbak?

bedrijfswagen met kapotte versnellingsbak verkopenEr zijn twee soorten transmissies ofwel versnellingsbakken: handgeschakelde en automatische transmissie. De meeste handmatige versnellingsbakken hebben 5 of 6 versnellingen. Automaten zijn er in veel meer soorten. De automaat doet wat de naam al zegt, namelijk automatisch schakelen tussen de versnellingen, maar ook automatisch koppelen en ontkoppelen. Met sequentiële automaten kan de autobestuurder ook zelf schakelen en met semi-automaten moet dat zelfs.

Wat kan er kapot zijn aan een versnellingsbak

Een versnellingsbak bevat grote en kleine onderdelen zoals keerringen, lagers, tandwielen, synchromesh ringen, differentieel. Vaak zijn het de lagers die stuk gaan maar soms ook tandwielen. Door blijven rijden met kapotte lagers of tandwielen kan nog meer schade veroorzaken waardoor er bijvoorbeeld een as door de behuizing van de versnellingsbak heen kan komen. Dit geeft vaak een harde klap en een olielekkage.

Wilt u uw bedrijfswagen met kapotte versnellingsbak verkopen?

Het is heel begrijpelijk dat u de kosten voor reparatie of revisie van de versnellingsbak erg hoog vindt, en dat u deze kosten niet kunt of wilt betalen. Bovendien moeten deze kosten in verhouding zijn met de waarde van de bedrijfswagen. Is het voertuig al wat op leeftijd, dan is dit al snel niet meer in verhouding.

Een betere mogelijkheid is dan uw bedrijfswagen met kapotte versnellingsbak verkopen.
Als u contact met ons opneemt en de gegevens van uw auto aan ons doorgeeft, en daarbij meldt dat de versnellingsbak kapot is, dan krijgt u een reëel bod voor uw voertuig. De wagen kan wel een blok aan uw been zijn, een auto die stilstaat en niet meer gerepareerd wordt, daar wilt u van af. Bel ons of vul het online aanmeld formulier in, u kunt vandaag nog uw bedrijfswagen met kapotte versnellingsbak verkopen. Wij kopen auto’s, bedrijfsauto’s met schade, voertuigen met defecten en ook voertuigen met kapotte versnellingsbak.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Uw bedrijfswagen met kapotte versnellingsbak verkopen – hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met kapotte versnellingsbak verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee u de verzekering kunt opzeggen en waardoor de wegenbelasting vanzelf wordt gestopt. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met kapotte versnellingsbak verkopen en er nog geld voor krijgen

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400

bedrijfswagen met kapotte airbag verkopen