Wat voor transmissieschade kan een voertuig oplopen

Een versnellingsbak of transmissie bevat verschillende grotere en kleinere onderdelen zoals bijvoorbeeld tandwielen, keerringen, lagers, differentieel en synchromesh ringen. Vaak zijn het de lagers die kapot gaan maar soms zijn het de tandwielen. Door blijven rijden met kapotte lagers of tandwielen kan meer schade veroorzaken waardoor er bijvoorbeeld een as door de behuizing van de versnellingsbak heen kan komen. Dit geeft vaak een harde klap en een olielekkage.

Garagefactuur voor reparatie van transmissieschade

Bij een merkdealer kunt u vaak alleen kiezen voor een nieuwe versnellingsbak. Zoekt u verder door dan blijkt dat u ook een gebruikte of gereviseerde versnellingsbak kan kiezen, of uw eigen versnellingsbak met schade kunt laten reviseren. Een nieuwe versnellingsbak én een gebruikte versnellingsbak kunnen flink geld kosten en met de aanschaf alleen bent u er nog niet. De kosten voor de demontage van uw huidige versnellingsbak en/of de revisie of de montage van een nieuwe of gebruikte versnellingsbak komen er nog bovenop. Hierdoor kan de garagefactuur best hoog uitvallen, want de arbeidsuren tellen zwaar mee in de rekening.

bedrijfswagen met transmissieschade verkopen
Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Wilt u uw bedrijfswagen met transmissieschade verkopen?

We begrijpen heel goed dat u de kosten voor reparatie of revisie van de wagen met transmissieschade erg hoog vindt, en dat u deze niet kunt of niet wilt betalen. Bovendien moeten deze kosten in verhouding blijven met de waarde van het voertuig zelf. Is de wagen al wat ouder dan is dit al snel niet meer in verhouding.

Een betere mogelijkheid is dan uw bedrijfswagen met transmissieschade verkopen.

Als u contact met ons opneemt en de gegevens van uw voertuig aan ons doorgeeft, en daarbij vermeldt dat de transmissie schade heeft, dan krijgt u een marktconform bod voor uw voertuig. De wagen kan inmiddels wel een blok aan uw been geworden zijn. Immers, een auto die stilstaat en niet meer gerepareerd wordt, daar wilt u vanaf. Bel ons of vul het online aanmeldformulier in, en verkoop hem vandaag nog.

Wij kopen auto’s en bedrijfswagens met defecten en schade, dus ook uw wagen met transmissie schade komt in aanmerking.
Wanneer u contact met ons opneemt en de gegevens van uw voertuig aan ons doorgeeft, en daarbij vermeldt dat de transmissie schade heeft, dan krijgt u van ons een reëel bod voor uw voertuig. De wagen is misschien een blok aan uw been, een bedrijfsvoertuig dat stilstaat en dat niet meer gerepareerd zal worden, daar wilt u vanaf. Bel ons of vul het online aanmeldformulier in.

Uw bedrijfswagen met transmissieschade verkopen – hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met transmissieschade verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met transmissieschade verkopen en er nog geld voor krijgen.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen met transmissieschade verkopen

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400

bedrijfswagen met transmissieschade verkopen