Een bedrijfwagen met waterschade verkopen

bedrijfswagen met waterschade verkopenEr zijn verschillende oorzaken voor waterschade bij een voertuig. Natuurlijk is er forse waterschade als een wagen het water in rijdt of wanneer een voertuig van de weg af raakt of niet op de handrem staat en in een gracht of kanaal beland. Een voertuig kan ook waterschade oplopen bij flinke regen. Bijvoorbeeld wanneer een voertuig door water rijdt in de ruimte onder een viaduct tijdens of na zware regenval, als de bestuurder zich heeft vergist in de diepte ervan. Een voertuig loopt waterschade op als er water in de luchtinlaat komt of bij de bedrading. Water en elektriciteit zijn geen vrienden zoals u weet. Als er water via de luchtinlaat in de verbrandingsruimte van de motor komt kan de motor ernstige waterschade oplopen. Water laat zich niet comprimeren zoals lucht, en daardoor komt de zuiger abrupt tot stilstand, wat veel mechanische schade kan geven.

Als u een bedrijfswagen met waterschade heeft, zal de schade waarschijnlijk aanzienlijk zijn, en de reparatiekosten hoog. Indien een reparatie überhaupt nog mogelijk is. Vaak zelfs niet en dan wordt de wagen total loss verklaard. Deze kan dan technisch total loss zijn (niet meer te repareren), of economisch total loss (nog wel te repareren maar de kosten overstijgen de waarde van het voertuig).

De restwaarde van een bedrijfswagen met waterschade

Uw bedrijfswagen die total loss is door waterschade heeft nog wel een restwaarde. Daarom doen wij u graag een bod op uw voertuig, al is deze technisch of financieel total loss. U kunt uw bedrijfswagen met waterschade verkopen.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Uw bedrijfswagen met waterschade verkopen – hoe werkt het bij ons

Wij kopen auto’s met schade, en bedrijfsvoertuigen met schade, dus ook een bedrijfswagen met waterschade verkopen aan Bedrijfsauto Inkoop Company is mogelijk. Ook zo’n voertuig komt in aanmerking voor een bod.

  1. Vandaag uw bedrijfswagen met waterschade verkopen

    Meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug of bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden. U krijgt van één van onze inkopers in overleg een indicatiebod op basis van uw informatie over de bedrijfswagen. Dit is een reëel bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen we gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op datum, tijd en plaats, en wordt dan ter plaatse gevrijwaard: U ontvangt direct een meldcode waardoor de wegenbelasting wordt stopgezet en waarmee u de verzekering kunt opzeggen of opschorten. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo eenvoudig kan het zijn, geen reparatiekosten en kopzorgen, wel een bedrijfswagen met waterschade verkopen en er nog geld voor krijgen

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

bedrijfswagen met waterschade verkopen

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400