Uw bedrijfswagen verkopen of repareren?

Als u met een bedrijfswagen zit die schade of een defect heeft, dan vraagt u zich misschien af wat een reparatie zou reparatie kosten en of het voertuig die kosten nog wel waard is. Wanneer een bedrijfsvoertuig mankementen heeft of kapot is, dan is dat al erg lastig op zich, maar het is wel de moeite waard om de afweging te maken “is het voertuig nog een reparatie waard”.

Is een reparatie wel de moeite en vooral de kosten waard?

Zullen we de bedrijfswagen verkopen of repareren? Goede vraag. Vooraf precies weten wat een reparatie zal gaan kosten is moeilijk. De garage geeft vaak een schatting van de kosten, maar de eindprijs kan zomaar anders uitvallen. Op internet zijn ook wel wat bedragen te vinden, en die zijn vaak afhankelijk van het merk en type, van de garage zelf en natuurlijk ook van wat er precies met uw kapotte voertuig aan de hand is.
Zelfs wanneer u de prijs van de onderdelen precies weet is het nog altijd de vraag hoeveel er nog bovenop komt aan manuren, het arbeidsloon van de monteurs.
Vooral wanneer de wagen kapot is door een grote schade of een ernstig defect is dit de grote vraag. Bijvoorbeeld bij

 • een voertuig met brandschade
 • een voertuig met waterschade
 • een bedrijfswagen die helemaal total loss is
 • een wagen met kapotte airbag
 • een wagen met een defecte transmissie
 • een wagen met een defect motormanagement
 • een bedrijfsvoertuig met een motorisch defect
 • een bedrijfswagen met een defect aan de automatische versnellingsbak
 • een auto met een kapotte turbo
 • een bestelauto met een gebroken distributieriem
 • een bestelwagen met een kapotte koppakking

 

bedrijfswagen verkopen of repareren
bedrijfswagen verkopen of repareren

Indien een reparatie van uw voertuig met zo’n schade of defect mogelijk is kunnen de reparatiekosten flink oplopen. We begrijpen heel goed dat u twijfelt of een reparatie wel de beste oplossing is. Vooral bij voertuigen die al op leeftijd zijn, en die in de boekhouding misschien wel afgeschreven zijn, is het de moeite waard om de kosten van de reparatie af te zetten tegen de waarde die het voertuig heeft.
Heeft u dit vraagstuk ook? De bedrijfswagen verkopen of repareren? Bel ons dan op voor een eerlijk en reëel bod. Zodat u weet hoeveel geld u voor de wagen kunt krijgen bij verkoop.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Wij kopen auto’s, vrachtwagens, bestelbussen, voertuigen met en zonder schade, wagens met en zonder defect. We halen ze op door heel Nederland.
Uw bedrijfswagen met schade, met een defect of een mankement staat geld te kosten als u deze niet laat repareren en zeker als u deze niet meer in kunt zetten voor uw bedrijf. De wegenbelasting en de verzekeringskosten lopen gewoon door helaas, dus niets doen is geen optie. Maar uw bedrijfswagen is nog geld waard!

Hoe gaat dat, uw defecte bedrijfswagen verkopen

Als u de afweging heeft gemaakt, de bedrijfswagen verkopen of repareren, en u wilt de wagen verkopen, al is het met schade of een defect, dan kunt u deze snel en efficiënt aanbieden aan Bedrijfsauto Inkoop Company. Ook een defecte bedrijfswagen verkopen of een bedrijfsvoertuig met schade is geen probleem bij ons.

Er zijn twee mogelijkheden:

 • U belt met een van onze inkopers op 085-76 00 144 en bespreekt de situatie en uw wensen met betrekking tot het voertuig. U geeft ons informatie over de wagen en wat er aan mankeert.
 • Of u vult het online aanmeldformulier op deze website in. Het is geheel vrijblijvend, gratis, en makkelijk. Als u het formulier invult en verstuurt hebben we de basisgegevens van uw bedrijfsauto al in ons systeem staan wanneer we u terugbellen.

Daarna gaat het als volgt:

 1. Op basis van uw informatie over uw bedrijfsvoertuig ontvangt u van Bedrijfsauto Inkoop Company een indicatie bod.
 2. Als dat bod u bevalt komen we gratis langs bij u. We komen dan bij de bezichtiging op locatie tot een gezamenlijk overeengekomen bod.
 3. Daarna maken we met u een afspraak over het ophalen van het voertuig: op een plaats, datum en tijdstip die u passen.
 4. Bij het afhalen wordt de wagen ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct de meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, die tevens de wegenbelasting stopt. En uiteraard ook meteen contant het afgesproken bedrag. Dit ontvangt u uit handen van de chauffeur die de wagen bij u ophaalt.

Zo makkelijk en snel kan uw defecte bedrijfswagen verkopen zijn zonder een advertentie te moeten plaatsen met alle rompslomp die erop volgt.

Ervaring

We spreken vaak klanten met de vraag ‘zal ik mijn bedrijfwagen verkopen of repareren’.
Door onze jarenlange ervaring en met ons netwerk kunnen wij u een reële prijs bieden voor uw defecte voertuig. Net zoals we ook particuliere schadeauto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn als u een defecte bedrijfswagen verkopen wilt.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400

bedrijfswagen verkopen of repareren

Click edit button to change this text.