Uw bedrijfswagen zonder APK verkopen

Uw wagen is afgekeurd, de APK is verlopen en u laat het voertuig niet opnieuw keuren, of er is een andere reden waarom de bedrijfswagen geen APK meer heeft. Het aanbieden van een wagen zonder APK aan Bedrijfsauto Inkoop Company is geen probleem. Bij ons krijgt u een marktconform bod voor uw wagens, of dit nu een vrachtwagen, een bestelbus of een auto is, ook als u de bedrijfswagen zonder APK verkopen wilt.

Onze jarenlange expertise en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfsvoertuigen. Net zoals we ook particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij het verkopen van een bedrijfsauto. Ook hebben we ervaring op het gebied van inkoop van schadeauto’s, bestelbussen en andere bedrijfswagens met schade. Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

bedrijfswagen zonder apk verkopen
Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Een bedrijfswagen zonder APK verkopen – hoe werkt het bij ons

  1. Vandaag uw bedrijfswagen zonder APK verkopen

    Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Dit is een marktconform bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

  2. Taxatie op locatie

    Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. We kijken samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. Online vrijwaren en contant afrekenen

    De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode waarmee de wegenbelasting wordt gestopt en voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. Bovendien ontvangt u meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Blijf niet zitten met een voertuig waarvan de APK verlopen is

Laat uw afgekeurde wagen niet staan, maar bel ons, u kunt immers uw bedrijfswagen zonder APK verkopen. Met één telefoontje kunt u de wagen aanbieden aan Bedrijfsauto Inkoop Company. We zijn 7 dagen per week bereikbaar tot 23.00 uur. Aarzel niet en vraag om ons bod.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400