Uw bedrijfswagens verkopen

bedrijfswagens verkopenOverweegt u een andere bedrijfsauto aan te schaffen en wilt u van de huidige af?

Zoekt u een bedrijf dat geld biedt voor uw bedrijfsvoertuigen, voor uw bestelbussen, auto’s of vrachtwagens? Wilt u bedrijfswagens verkopen zonder te adverteren? Dan bent u op de goede website.

Onze jarenlange expertise en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfsvoertuigen. Net zoals we ook particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij bedrijfswagens verkopen. Ook hebben we ervaring op het gebied van inkoop van schadeauto’s, bestelbussen en andere bedrijfswagens met schade. Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.


Bedrijfswagens verkopen met defect of mankement?

Niet alleen voor een bedrijfsauto met of zonder carrosserieschade krijgt u van ons een bod, ook voor een auto, bus of vrachtwagen met een een defect of mankement, bijvoorbeeld bij waterschade, brandschade, een defecte motor of versnellingsbak, of andere schade. Dit is geen probleem, met schade en defecten kunt u ook uw bedrijfswagens verkopen. Ook dan kunt u ze aanmelden voor een bod, en om ze te laten ophalen in heel Nederland.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Hoe gaat dat, uw bedrijfswagens verkopen

Het aanbieden van uw vrachtwagen, bestelbus of bestelauto aan Bedrijfsauto Inkoop Company kan snel en efficiënt.

Er zijn twee mogelijkheden:

  • U belt met een van onze inkopers op 085-76 00 144 en bespreekt uw situatie en wensen met betrekking tot de bedrijfsauto die u wilt verkopen.
  • Of u vult het online aanmeldformulier op deze website in. Het is geheel vrijblijvend, gratis, en makkelijk. Als u het formulier invult en verstuurt hebben we de basisgegevens van uw bedrijfsauto al in ons systeem staan wanneer we u terugbellen.

Daarna gaat het als volgt:

  1. Op basis van uw informatie over uw bedrijfsvoertuigen ontvangt u van Bedrijfsauto Inkoop Company een indicatie bod.
  2. Als dat bod u bevalt komen we gratis langs bij u. We komen dan bij de bezichtiging op locatie tot een gezamenlijk overeengekomen bod.
  3. Daarna maken we met u een afspraak over het ophalen van de voertuigen: op een plaats, datum en tijdstip die u passen.
  4. Bij het afhalen worden de wagens ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct de meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, die tevens de wegenbelasting stopt. En uiteraard ook meteen contant het afgesproken bedrag. Dit ontvangt u uit handen van de chauffeur die de wagen bij u ophaalt.

Zo makkelijk en snel kan uw bedrijfswagens verkopen zijn!
 

Wacht niet langer, begin vandaag met uw bedrijfsauto’s aanmelden, en bedrijfswagens verkopen

Vul het online formulier in om uw voertuigen bij ons aan te bieden, of bel ons op 085-76 00 144.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400