Snel en makkelijk direct uw bestelbus verkopen?

bestelbus verkopenOverweegt u een andere bestelbus aan te schaffen en wilt u de huidige bestelbus verkopen? Gaat u stoppen met uw bedrijf en wilt u daarom van een of meerdere bedrijfsauto’s, bestelauto’s of bestelbussen af? Of misschien is het wagenpark van uw bedrijf aan verversing toe en wilt u daarom een of meerdere bestelbussen weg doen. Goede redenen om een of enkele bedrijfsvoertuigen te willen verkopen. Zoekt u een bestelbus inkoop bedrijf dat geld biedt voor uw bus? Dan bent u op de goede website.

Welk merk bus wilt u verkopen?

We hebben interesse in alle merken en type’s bussen, dus wilt u een Mercedes bus, Volkswagen bus, Renault bus, Ford bus of Peugeot bus verkopen, meld deze dan aan, en hoor wat u voor uw bus kunt krijgen. Ook bussen van de merken Opel, Iveco, Citroën, Fiat, Seat, Hyundai, Nissan, Chevrolet, Isuzu en Toyota zijn welkom.

Bedrijfsauto met schade of een defect

Het kan ook zo zijn dat u een bestelbus heeft met schade of een defect. Niet alleen voor een bestelbus zonder (carrosserie)schade krijgt u van ons een bod, ook voor een auto of bus met een een defect of mankement.
Bijvoorbeeld een bus met defecte transmissie, een auto waarvan de koppakking kapot is, een bus met waterschade of met brandschade, of u heeft een bestelauto of -bus waarvan de distributieriem gebroken is. Dat zijn allemaal schade’s en defecten die nogal prijzig zijn om te laten repareren. Vooral als een auto al wat ouder is, kan het gebeuren dat de reparatie te duur is in verhouding tot de waarde van de wagen. En dat u deze daarom liever verkoopt en een andere bus aanschaft. Uw bestelbus verkopen met een defecte motor, een defect motormanagement systeem, een kapotte versnellingsbak, zonder APK, het is allemaal geen probleem. Ook dan kunt u uw bus aanmelden voor een bod, en om deze gratis te laten ophalen in heel Nederland. U kunt uw bestelbus verkopen, ook met schade!

Uw bestelbus verkopen voor een marktconforme prijs

Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede, marktconforme prijs bieden voor uw bestelbus. Net zoals we al heel veel particuliere auto’s hebben ingekocht, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsauto. Ook hebben we expertise op het gebied van inkoop van schadeauto’s en bestelbussen met schade. Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Hoe werkt het, een bestelbus verkopen aan Bedrijfsauto Inkoop Company

Wilt u een bedrijfswagen verkopen, of misschien wel meer dan één, dan kunt u deze aanmelden via de telefoon. Een nog snellere manier is om uw bedrijfsauto vrijblijvend online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van uw auto al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken.

Vandaag een bestelbus verkopen

Bel ons op 085 – 76 00 144 en u krijgt direct uitleg van een van onze inkopers over de mogelijkheden. Of meld uw bestelbus online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Op basis van uw informatie over de auto krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Indien dat bod u bevalt gaan we verder naar stap 2.

Taxatie van uw bestelbus op locatie

Aan de hand van de overeengekomen richtprijskomen wij gratis bij u langs. Bij de bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod voor de bestelbus. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

Online vrijwaren en contant afrekenen

De bestelbus wordt opgehaald op een afgesproken plaats, datum en tijdstip, die u schikken. U ontvangt dan van ons direct een meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. De bestelbus wordt ter plekke gevrijwaard zodat de wegenbelasting wordt gestopt. En u ontvangt contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo makkelijk en snel kan uw bestelbus verkopen zijn!

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400