Wilt u een defecte bedrijfswagen verkopen ?

defecte bedrijfswagen verkopenHet kan zo zijn dat u een defect bedrijfswagen verkopen wilt, met bijvoorbeeld een schade of een mankement.
Bijvoorbeeld een vrachtwagen met een defecte transmissie, een bestelauto waarvan de koppakking kapot is, een voertuig met waterschade of brandschade, of met carrosserieschade. Een kapotte of beschadigde motor komt ook regelmatig voor. Dit zijn allemaal schade’s en defecten die nogal prijzig zijn om te laten repareren. Vooral als een bedrijfswagen al wat ouder is, kan het gebeuren dat de reparatie te duur gaat uitvallen in verhouding tot de waarde die de wagen nog heeft. En dat u deze liever verkoopt en een andere aanschaft.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Hoe gaat dat, uw defecte bedrijfswagen verkopen

Als u een bedrijfswagen te koop heeft, al is het met schade of een defect, kunt u deze snel en efficiënt aanbieden aan Bedrijfsauto Inkoop Company. Ook een defecte bedrijfswagen verkopen of een bedrijfsvoertuig met schade is geen probleem bij ons.

Er zijn twee mogelijkheden:

  • U belt met een van onze inkopers op 085-76 00 144 en bespreekt de situatie en uw wensen met betrekking tot het voertuig. U geeft ons informatie over de wagen en wat er aan mankeert.
  • Of u vult het online aanmeldformulier op deze website in. Het is geheel vrijblijvend, gratis, en makkelijk. Als u het formulier invult en verstuurt hebben we de basisgegevens van uw bedrijfsauto al in ons systeem staan wanneer we u terugbellen.

Daarna gaat het als volgt:

  1. Op basis van uw informatie over uw bedrijfsvoertuig ontvangt u van Bedrijfsauto Inkoop Company een indicatie bod.
  2. Als dat bod u bevalt komen we gratis langs bij u. We komen dan bij de bezichtiging op locatie tot een gezamenlijk overeengekomen bod.
  3. Daarna maken we met u een afspraak over het ophalen van het voertuig: op een plaats, datum en tijdstip die u passen.
  4. Bij het afhalen wordt de wagen ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct de meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, die tevens de wegenbelasting stopt. En uiteraard ook meteen contant het afgesproken bedrag. Dit ontvangt u uit handen van de chauffeur die de wagen bij u ophaalt.

Zo makkelijk en snel kan uw defecte bedrijfswagen verkopen zijn zonder een advertentie te moeten plaatsen met alle rompslomp die erop volgt.
 

Begin vandaag met uw bedrijfsauto aanmelden

Vul het online formulier in om uw voertuig bij ons aan te bieden, of bel ons op 085-76 00 144.

Door onze jarenlange ervaring en ons netwerk kunnen wij u een reele prijs bieden voor uw defecte voertuig. Net zoals we ook particuliere schadeauto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn als u een defecte bedrijfswagen verkopen wilt. Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400