Uw gebruikte bedrijfsauto verkopen

gebruikte bedrijfsauto verkopenOverweegt u een andere bedrijfsauto aan te schaffen en wilt u van de huidige af? Gaat u stoppen met uw bedrijf en wilt u daarom een of meerdere bedrijfsauto’s, bestelauto’s of bestelbussen weg doen? Of misschien is het wagenpark van uw bedrijf aan verversing toe en wilt u daarom een of meerdere voertuigen verkopen. Allemaal goede redenen. En u heeft misschien geen zin of tijd om ermee te adverteren.

Zoekt u een bedrijf dat geld biedt voor uw gebruikte bedrijfsauto? Dan bent u op de goede website beland. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen we u een goede prijs bieden voor uw gebruikte bedrijfswagen. Net zoals we particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsvoertuigen. Ook hebben we expertise op het gebied van inkoop van schadeauto’s, bestelbussen en andere bedrijfsauto’s met schade. Neemt u vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

Gebruikt bedrijfsauto verkopen met defect of mankement?

Niet alleen voor een bedrijfsauto met of zonder carrosserieschade krijgt u van ons een bod, ook voor een auto, bus of vrachtwagen met een een defect of mankement, bijvoorbeeld een defecte motor of versnellingsbak, brand- of waterschade, of een ander defect. Dit is geen probleem. Met schade en defecten kunt u ook uw gebruikte bedrijfsauto verkopen. Ook dan kunt u uw bedrijfsauto aanmelden voor een bod, en om deze te laten ophalen in heel Nederland.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Uw gebruikte bedrijfsauto verkopen – hoe werkt dat

Het aanbieden van uw occasion vrachtwagen, bestelbus of bestelauto aan Bedrijfsauto Inkoop Company is efficiënt en gemakkelijk.
Wilt u een gebruikte bedrijfsauto verkopen of misschien wel meer dan één, dan kunt u deze aanmelden via de telefoon. Een nog snellere manier is om uw bedrijfsauto vrijblijvend online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van uw voertuig al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of andere details met u te bespreken.

Vandaag een gebruikte bedrijfsauto verkopen

Bel ons op 085 – 76 00 144 en u krijgt direct uitleg van een van onze inkopers over de mogelijkheden. Of meld uw voertuig online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Op basis van uw informatie over de wagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatiebod. Indien dat bod u bevalt gaan we verder naar stap 2.

Taxatie van uw voertuig op locatie

Aan de hand van de overeengekomen richtprijskomen wij gratis bij u langs. Bij de bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod voor uw wagen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

Online vrijwaren en contant afrekenen

De wagen wordt opgehaald op een afgesproken plaats, datum en tijdstip, die u schikken. U ontvangt dan van ons direct een meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. De bedrijfswagen wordt ter plekke gevrijwaard zodat de wegenbelasting wordt gestopt. En u ontvangt contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo makkelijk en snel kan uw gebruikte bedrijfsauto verkopen zijn!

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400