Zoekt u een bedrijf dat inkoop bedrijfswagens doet?

Een inkoop bedrijfswagens specialist dus, die een bod wil doen op uw bedrijfsauto en die de wagen van u overneemt.
Misschien gaat u met uw bedrijf stoppen, het inkrimpen, of het wagenpark vernieuwen. Dit zijn allemaal goede redenen om een of meerdere bedrijfsauto’s te willen verkopen. Wellicht wilt u er niet mee adverteren, maar liever een marktconform bod ontvangen, om snel en efficiënt uw bedrijfsvoertuig te kunnen verkopen.

Inkoop bedrijfswagens

Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij een goede prijs bieden voor uw bedrijfsvoertuig. Op dezelfde wijze als we ook de particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij met inkoop bedrijfswagens. Neem vandaag nog contact op met onze afdeling Inkoop Bedrijfswagens en laat u informeren over de mogelijkheden.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Hoe werkt inkoop bedrijfswagens bij ons

inkoop bedrijfswagensHet aanbieden van uw bedrijfswagen, vrachtwagen, truck, bestelwagen of stationcar aan Bedrijfsauto Inkoop Company is gemakkelijk en efficiënt.

  • U belt naar 085-76 00 144 en bespreekt uw situatie en uw wensen met een van de mensen van onze Inkoop Bedrijfswagens afdeling. Op basis van uw informatie over uw bedrijfswagen ontvangt u van dan een indicatiebod.
  • Als dat bod u bevalt komen we gratis bij u langs. Bij de bezichtiging op locatie komen we tot een gezamenlijk overeengekomen bod.
    Dan maken we een afspraak met u om het voertuig op te halen op een plaats, datum en tijdstip die u passen.
  • Bij het afhalen van de bedrijfswagen wordt deze ter plekke gevrijwaard, zodat de wegenbelasting direct wordt gestopt. Bovendien kunt u de meldcode gebruiken voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. En u ontvangt ook meteen contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo vlot en efficiënt wordt inkoop bedrijfswagens door Bedrijfswagen Inkoop Company geregeld!

Uw voertuig aanmelden voor inkoop bedrijfswagens

Wilt u een bod ontvangen op een of meerdere van uw voertuigen, dan kunt u deze aanmelden via de telefoon. Een nog snellere manier is om uw voertuig(en) vrijblijvend online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van de wagen(s) al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om verdere details of de prijsmet u te bespreken.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400