U wilt een lease bedrijfsauto verkopen

U wilt snel van uw lease bedrijfswagen af zonder adverteren. Kortom, makkelijk en snel uw lease bedrijfsauto verkopen. Of misschien heeft u om een bepaalde reden snel het geld nodig en wilt u daarom uw bedrijfswagen snel kwijt, maar natuurlijk niet voor een heel laag bedrag.

U bent bij Bedrijfswagen Inkoop Company op het goede adres. We helpen u snel en correct met de verkoop van uw bedrijfswagen. Bij ons kunt u snel zaken doen.

Een marktconform bod

Onze jarenlange expertise en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfsvoertuigen. Net zoals we ook particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij het verkopen van een lease bedrijfsauto. Ook hebben we ervaring op het gebied van inkoop van schadeauto’s, bestelbussen en andere bedrijfswagens met schade. Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Uw lease bedrijfsauto verkopen – hoe werkt het bij ons

lease bedrijfsauto verkopen

 1. Bedrijfswagen vandaag verkopen

  Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw bedrijfswagen online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de bedrijfswagen krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

 2. Taxatie op locatie

  Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

 3. Online vrijwaren en contant afrekenen

  De bedrijfswagen wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, en u ontvangt contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Aanmelden

Het aanbieden van uw lease bedrijfsvoertuig aan Bedrijfsauto Inkoop Company kan snel en efficiënt.

Er zijn twee mogelijkheden:

 • U belt met een van onze inkopers op 085-76 00 144 en bespreekt uw situatie en wensen met betrekking tot de wagen die u wilt verkopen.
 • Of u vult het online aanmeldformulier op deze website in. Het is geheel vrijblijvend, gratis, en makkelijk. Als u het formulier invult en verstuurt staat uw wagen al bij ons in het systeem en worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om de benodigde aanvullende gegevens met u door te nemen en doen meteen een bod op uw bedrijfsvoertuig. Dit is een marktconform bod en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. We kijken dan samen of we over de prijs voor uw voertuig nader tot elkaar kunnen komen.

Zo efficiënt en makkelijk kan een lease bedrijfsauto verkopen zijn!

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400