Heeft u een occasion bedrijfswagen te koop ?

occasion bedrijfswagen te koopOverweegt u een andere bedrijfsauto aan te schaffen en wilt u van de huidige af? Zoekt u een bedrijf dat graag van u hoort als u een occasion bedrijfswagen te koop heeft en dat geld biedt voor uw bedrijfsvoertuig, voor uw bestelbus, een bestelauto of een vrachtwagen? Wilt u een gebruikte bedrijfswagen verkopen zonder te adverteren? Dan bent u op de goede website.

Door onze jarenlange expertise en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw occasion. Net zoals we ook particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw tweedehands bedrijfswagen. Ook hebben we ervaring op het gebied van inkoop van schadeauto’s, bestelbussen en andere bedrijfswagens met schade. Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

Occasion bedrijfswagen te koop met defect of mankement?

Niet alleen voor een bedrijfsauto met of zonder carrosserieschade krijgt u van ons een bod, ook voor een auto, bus of vrachtwagen met een een defect of mankement, bijvoorbeeld bij waterschade, brandschade, een defecte motor of versnellingsbak, of andere schade. Dit is geen probleem, ook over een occasion bedrijfswagen te koop met schade of een defect kunt u ons bellen. Ook dan kunt u deze aanmelden voor een bod, en om het voertuig te laten ophalen in heel Nederland.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Hoe gaat dat, uw bedrijfswagen verkopen

Als u een occasion bedrijfswagen te koop heeft kunt u deze snel en efficiënt aanbieden aan Bedrijfsauto Inkoop Company.

Er zijn twee mogelijkheden:

  • U belt met een van onze inkopers op 085-76 00 144 en bespreekt uw situatie en wensen met betrekking tot de bedrijfsauto die u wilt verkopen.
  • Of u vult het online aanmeldformulier op deze website in. Het is geheel vrijblijvend, gratis, en makkelijk. Als u het formulier invult en verstuurt hebben we de basisgegevens van uw bedrijfsauto al in ons systeem staan wanneer we u terugbellen.

Daarna gaat het als volgt:

  1. Op basis van uw informatie over uw bedrijfsvoertuig ontvangt u van Bedrijfsauto Inkoop Company een indicatie bod.
  2. Als dat bod u bevalt komen we gratis langs bij u. We komen dan bij de bezichtiging op locatie tot een gezamenlijk overeengekomen bod.
  3. Daarna maken we met u een afspraak over het ophalen van het voertuig: op een plaats, datum en tijdstip die u passen.
  4. Bij het afhalen wordt de wagen ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct de meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, die tevens de wegenbelasting stopt. En uiteraard ook meteen contant het afgesproken bedrag. Dit ontvangt u uit handen van de chauffeur die de wagen bij u ophaalt.

Zo makkelijk en snel kan uw tweedehands bedrijfswagen verkopen zijn zonder een advertentie “occasion bedrijfswagen te koop” te hoeven plaatsen!

Wacht niet langer, begin vandaag met uw bedrijfsauto aanmelden

Vul het online formulier in om uw voertuigen bij ons aan te bieden, of bel ons op 085-76 00 144.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400