Oudere diesel verkopen

Wilt u een oudere diesel verkopen? Wij hebben interesse in alle diesel bedrijfswagens, ook oudere. Goed om te weten wanneer u met uw diesel bedrijfswagen steeds meer last krijgt van milieuzones in steden, en daarom liever een jongere koopt met een andere Euro norm.

Met een oudere diesel rijden

oudere diesel verkopenHet ligt eraan waar u woont, waar uw bedrijf gevestigd is of waar u zoal heen rijdt met uw diesel bedrijfswagen. Voor sommige ondernemers en particulieren wordt het steeds lastiger, omdat er meer en meer steden zijn met een milieuzone. Waar de oude diesel niet meer welkom is. Bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Maastricht.
Ook in het buitenland worden dit soort maatregelen genomen. Antwerpen heeft de zogenaamde Lage Emissie Zone (LEZ). Ook Madrid en Parijs werken aan het weren van diesels uit de stad. En het Duitse gerecht heeft bepaald dat Duitse steden een milieuzone mogen instellen.

Oudere diesel bedrijfswagens

Als vierde stad in Nederland heeft Arnhem de milieuzone uitgebreid naar personenauto’s per 1 januari 2019. Diesels ouder dan bouwjaar 2004 mogen dan het centrum van de Gelderse hoofdstad niet meer in. Diesels van voor 2006 mogen alleen nog als ze voldoen aan Europese eisen. Arnhem is hiermee meteen de strengste van de vier steden met een milieuzone.

Uw oudere diesel verkopen?

Als u met milieuzones te maken heeft begrijpen we dat u een oude diesel verkopen wilt. Het risico op een boete is groot omdat er camera controle is op kenteken. Uw bedrijfswagen verkopen in eigen stad kan lastig zijn als daar een milieuzone geldt. Anderen hebben immers ook geen baat bij een oudere diesel waar ze de stad niet mee in mogen. U zult dan ook niet makkelijk een goede prijs krijgen.
Wilt u niet met de bedrijfswagen adverteren met alle rompslomp vandien, maar wel uw oudere diesel verkopen? Belt u dan naar 085-760 0144 of 06-51 49 35 36. Appen of het aanmeldformulier op deze site invullen kan ook. Dan weet u binnen de kortste keren wat ons bod voor uw bedrijfswagen is en kan het snel geregeld worden. Indien we een prijs zijn overeengekomen maken we een afspraak met u voor het ophalen van de auto, bus of vrachtwagen. Dit kan op een tijd en plaats die u passen. Bij het ophalen krijgt u van de chauffeur meteen het geld en de RDW-vrijwaring.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144   of   GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

bedrijfswagen aanmelden

bel me terug stel een vraag

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfswagen. Op dezelfde wijze als we ook de particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsvoertuig. Neemt u vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.