Zoekt u een schadebedrijfswagen inkoop bedrijf?

schadebedrijfswagen inkoopEen bedrijfswagen inkoop bedrijf dat een bod wil doen op uw bedrijfswagen met schade en deze van u overneemt?

Misschien gaat u met uw bedrijf stoppen, het inkrimpen, of het wagenpark vernieuwen. Misschien wilt u niet adverteren met een bedrijfswagen met schade. Wellicht wilt u de schadebedrijfswagen niet inruilen. Dit zijn allemaal goede redenen om een schadebedrijfswagens inkoop bedrijf te zoeken. En te vinden! U bent op de juiste website beland.

Tel 085 - 76 00 144
of GSM / Whatsapp 06 - 51 49 35 36

Schadebedrijfswagen inkoop

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfsvoertuig met schade. Op dezelfde wijze als we ook de particuliere auto’s met schade inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsvoertuigen met mankementen, schade’s of defecten. We hebben expertise op het gebied van schadeautoinkoop, en met schadebedrijfswagen inkoop. Vrachtwagens, trucks, bestelbussen en andere bedrijfsauto’s met schade. Neemt u vandaag nog contact op met onze afdeling Schadebedrijfswagen Inkoop en laat u informeren over de mogelijkheden.


Bedrijfsauto met defect of mankement?

Niet alleen voor een bedrijfsauto met of zonder carrosserieschade krijgt u van ons een marktconform bod, ook voor een auto, bus of vrachtwagen met een een defect of mankement, bijvoorbeeld een defecte motor of versnellingsbak, brand- of waterschade, of een ander defect. Dit is geen probleem. Met schade en defecten kunt u ook uw bedrijfsauto verkopen. Ook dan kunt u uw bedrijfsauto aanmelden voor een bod, en om deze te laten ophalen in heel Nederland.

Hoe werkt schadebedrijfswagen inkoop bij ons

Het aanbieden van uw bedrijfswagen, vrachtwagen, bestelauto of stationcar aan Bedrijfsauto Inkoop Company is gemakkelijk en efficiënt.

  • U belt naar 085-76 00 144 en bespreekt uw situatie en uw wensen met een van onze bedrijfswagen inkopers. Op basis van uw informatie over uw voertuig ontvangt u van Bedrijfsauto Inkoop Company een indicatiebod.
  • Indien dat bod u aanstaat komen we gratis bij u langs. Bij de bezichtiging op locatie komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod voor uw bedrijfswagen.
    We maken dan een afspraak met u om de bedrijfsauto op te halen op een plaats, datum en tijdstip die u schikken.
  • Bij het afhalen van het voertuig wordt deze ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, en u ontvangt contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

Zo makkelijk en snel kan schadebedrijfswagen inkoop zijn, zo gemakkelijk en efficiënt kunt u een bedrijfsvoertuig met schade verkopen!

Wacht niet langer, begin vandaag met uw bedrijfsauto’s met schade aanmelden

Vul het online formulier in om uw schadevoertuigen bij ons aan te bieden, of bel ons op 085-76 00 144.

Neem vandaag nog contact op!

Bel ons op 085 – 76 00 144  of  GSM 06 – 51 49 35 36  of stuur een Whatsapp bericht

Bedrijfswagen-aanmelden-verkopen-400

Bel-me-terug-stel-een-vraag-Bedrijfsauto400